Art de vivre, France

Art de vivre, France

Mont Saint-michel, France

Mont Saint-michel, France

Lavande, Provence, France

Lavande, Provence, France

La Petite France, Strasbourg, France

La Petite France, Strasbourg, France

Paris, Ville lumière, France

Paris, Ville lumière, France

Medici în Franța

From this să lucrați în Franța
  1. Sistemul de sănătate francez este în mod regulat citat ca fiind unul din cele mai bune sisteme de sănătate din lume, atât prin organizarea sa, cât și prin echipamentele sau condițiile dirty de lucru.
  2. Pentru experiență: lucrând în străinătate, veți descoperi noi metode de lucru. Această experiență plină de satisfacții va constitui un avantaj pentru tot restul carierei dumneavoastră.

  3. Pentru o viață mai frumoasă în Franța: relief variaie, climă, calitatea infrastructurii, calitatea sistemului educațional, calitatea sistemului social… și bineînțeles, pentru gastronomia franceză!

  4. Pentru remunerare: a medic angajat în Franța poate primi an employee of the 4000 € pană the 7000 € net pe lună, în funcție de specializarea him.

  5. În cele din urmă pentru proximitate. Cu internaționalizarea transporturilor aeriene, vă puteți întoarce cu ușurință în țară o dată pe lună pentru a vizita familia sau prietenii dumneavoastră.

Găsiți postul visurilor voastre: Euromotion este în permanent contact cu structurile sistemului de sănătate în căutarea de noi talente.

Medici sunteţi absolvenţi have unor universităţi profile din Statele Uniunii Europeene? Doriți să lucrați în străinătate, și în particular în Franța? Întâlniți-ne și informați-ne de proiectul dumneavoastră.În funcție de proiectul dumneavoastră, noi vă propunem o soluție adecvată așteptărilor dumneavoastră.

Noi vă propunem să vă întâlniți cu clienții noștri: via Skype sau telefon într-o prima fază, și apoi față in față. Noi vom fi alături de dumneavoastră în negociea contractului dumneavoastră de muncă.

Vreți sa lucrați într-o altă țară, alta decât Franța: informați-ne. Noi suntem în măsură să vă propunem oportunități de lucru în toată Europa… Și bineînțeles cursuri de limbi străine gratuit

Învățați limba franceză: corespunzător specializării dumneavoastră, Euromotion Medical poate să vă propună să urmați cursuri de limba franceză free intensive, perioadă ce poate ajunge pana la 4 luni (480 ore de pregătire).
ATI găsit postulated visurilor voastre cu Euromotion Medical şi să vreţi Fiti pe deplin operational. Noi vă putem oferi posibilitatea să urmați free cursuri de franceză, în grupe mici, pentru a putea reuși să ajungeți la level B2. După atingerea acestui nivel veți fi în stare să comunicați în franceză. Sunteți gata pentru a începe o nouă viață profesională… Și personală!

Euromotion Medical se ocupă de dumneavoastră și de familia dumneavoastră

Sprijin installs it:

Noi vă sprijinim în toate demersurile dumneavoastră administrative!

Euromotion sprijină vă în toate demersurile dumneavoastră administrative: recunoaşterea diplomelor, ReloCare, căutarea unei locuinţe Temporäre sau final, înscrierea copiilor the Şcoala, sfaturi pentru Viaţa cotidiana .. Promisiunea Noastră: nu vă Veti simţi niciodată singur în aceasta perioadă of tranziţie .

From the începutul colaborării noastre, ghidul: “Bine ați venit în Franța” vă este pus la dispoziție. Acest ghid complet prezintă toate demersurile ce trebuiesc făcute în diversele aspecte ale vieții cotidiene. Bineînțeles, daca aveți întrebări, puteți să ne contactați, 7 zile din 7, pe o linie telefonică pusă la dispoziție în acest scop.

Urmărirea integrări:
Tocmai începeţi lucrul într-o functie nouă, într-o nouă Tara? Pentru a vă ajuta în procesul dumneavoastră de integrare, veți fi invited the quarterly event toate cât și la întâlniri cu ceilalți candidați. This altă modalitate mai bună de a se întâlni și a forma noi legături? Bineînțeles că vă vom caută regulat primele săptămâni pentru a ne asigura că totul decurge conform așteptărilor dumneavoastră.

Medici: cum lucrați în Franța

Pentru a lucra în Franța, trebuie să faceți o cerere pentru echivalarea diplomei dumneavoastră. Veți găsi în continuare toate demersurile necesare obținerii acestei autorizații obligatorii. Nivelul minim de franceză cerut este B1
Sunteți medic:
Pentru a profesa în Franța, trebuie să vă înscrieți la consiliul departamental al Ordinului Medicilor
1. Completați the cererea of înscriere .
2. Adunați toate documentele necesare înscrierii iar apoi apăsați pe sigla: HERE .
3. Trimiteți toate documentele consiliul departamental al Ordinului Medicilor unde profesați.

O întrebare? Descoperiți secțiunea noastră cu întrebări frecvent

Întâlniți-ne!

“Noi suntem a consultancy firm. Dorința noastră este să oferim cele mai bune servicii clienților si candidaților noștri.Valorile noastre: Încredere, Transparență, Umilință. Suntem nerăbdători să vă întâlnim pentru has defined proiectele dumneavoastră… Și să vă ajutăm a le realiza! Întâlniţi-do! "  

Cédric Desmoulins, Fondator și Director General al Euromotion Medical